Efter ny sejr: Solskjær fik særligt besøg i omklædningsrummet

 
Manchester United havde ikke de store problemer med at gøre det af med Fulham og Claudio Ranieri i en kamp, hvor den franske duo Martial og Pogba strålede. Fold sammen
Læs mere

Da Ole Gunnar Solskjær kunne knytte næverne efter endnu i sejr i spidsen for Manchester United, kom en speciel gæst ned i omklædningsrummet.

Og det var ingen ringeren end den engelske klubs ejer Avram Glazer.

»Jeg snakkede lige med ham. Han kom ind i omklædningsrummet. Vi er alle glade for at have vundet en kamp,« sagde Ole Gunnar Solskjær, skriver VG.

Det er første gang, siden Solskjær overtog United-tøjlerne fra José Mourinho, at Glazer blev set på tribunen. Ejeren sad på Craven Cottage side om side med klubbens direktør Ed Woodward. Og det var ikke kun Ole Gunnar Solskjær, som Avram Glazer fik en lille snak med i forbindelse med lørdagens kamp mod Fulham.

Han fik også talt med Jim Solbakken, der er Ole Gunnar Solskjærs agent. Solskjær selv var dog meget kortfattet, da han blev spurgt til, om han i fremtiden skal have et længere møde med klubbens ejer.

»Hvem jeg møder, og hvornår jeg gør det er ikke op til mig,« lød det fra Ole Gunnar Solskjær, der vandt sin tiende kamp i spidsen for det engelske mandskab.

Med sejren over Fulham er Ole Gunnar Solskjær fortsat ubesejret som manager for Manchester United. Klubben har lige nu 51 point efter 26 kampe, og lørdagens sejr sendte Paul Pogba og resten af truppen i top fire.

Manchester United har ét point mere end Chelsea, der ligger nummer fem, men som dog også har en kamp i baghånden.