Efter mystik: United-stjerne landgtidsskadet

Forud for Liverpool-Manchester United var der tvivl om, hvorvidt Marcus Rashford kunne spille.

Da startopstillingerne kom, var det uden den unge United-stjerne på holdkortet. Og der er desværre for United-fans dårligt nyt.

Marcus Rashford har gennem længere tid spillet med et træthedsbrud i ryggen

Det har udviklet sig til et dobbelt træthedsbrud i kampen mod Wolverhampton onsdag, hvor han kom yderligere til skade og måtte udskiftes efter bare 17 minutter, fortalte Ole Gunnar Solskjær.

»Han fik et par slag mod Wolves. Hen forværrede ryggen, har haft oproblemer før, så vi må give ham tid til at komme sig, før vi ser ham tilbage på banen,« siger Ole Gunnar Solskjaær ifølge The Telegraph og fortsætter:

»Jeg forventer ikke at se ham de næste par uger. Vi har en pause midt i sæsonen, og jeg er ikke sikker på, vi ser ham før da.«

Den pause, Solskjær taler om, ligger i midten af august, hvor der er venskabskampe.

Rashford forventes at være ude i op til tre måneder, og han vil derfor gå glip af Englands venskabskampe mod Danmark og Italien frem mod EM.

Marcus Rashford har ifølge The Times-journalist Henry Winter stået på gennem længere tid, og han skulle have spillet med enorme smerter gennem længere tid, skriver han på Twitter.

Rygproblemer er ikke fremmed for Marcus Rashford, der i august forklarede, at han har haft en drilsk ryg gennem hele sin ungdom. Han har gennem flere år brugt en speciel ultralydsmaskine for at få forebygge problemer.

Foruden ryggen skulle Rashford også have et lille stykke løs knogle siddende i sin ene ankel, der formentlig blot kræver en simpel kikkertoperation.

Manchester United uden Marcus Rashford på holdet tabte søndag 2-0 til Liverpool på mål af Virgil van Dijk og Mohamed Salah. Liverpool er nu 16 point foran Manchester City i Premier League-tabellen, hvilket er den største pointføring i januar i Premier Leagues historie. Manchester United ligger nummer fem.