Efter mareridstackling: Tyrone Mings slipper for straf

 
Aston Villa rykkede ud af Premier League med et brag i sidste sæson, hvor klubben også efterfølgende har haft svært ved at sætte et prop for de dårlige resultater. Vi giver jer her et overblik over alt det, der er gået galt for Aston Villa. Fold sammen
Læs mere

Det var en af de tacklinger, man ikke havde lyst til at kigge på. Heller ikke efter Nelson Oliveira har sagt, at han er ovenpå igen.

ADVARSEL VOLDSOMME BILLEDER LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN.
I lørdagens Championship-kamp mellem Aston Villa og Norwich fik Aston Villa-spilleren Tyrone Mings overbalance og trådte Nelson Oliveira midt i ansigtet med hele sin vægt.

Men mandag er det blevet officielt, at Tyrone Mings slipper for en straf, da dommerne så uheldet og ikke takserede det til et frispark eller et kort.

Oliveiras ansigt var efter tacklingen mere eller mindre et åbent kødsår, og blodet stod ud til alle sider. Næsen var revet itu, og det samme var panden. Han blev derfor kørt til hospitalet, hvor han lå indlagt og blev lappet. Først mandag blev han udskrevet med en god portion sting rundt omkring i ansigtet.

Nelson Oliveiras kone var hurtigt ude at sige, at hun mente, at Tyrone Mings burde få en lang straf for stemplingen, der var alt for voldsom.

Men i stedet for at sidde udenfor slipper han som sagt helt for et efterspil.

Det er ikke første gang, at Tyrone Mings står i en lignende sag. Tidligere i sin karriere stemplede han på helt samme måde Zlatan Ibrahimovic i ryggen, da svenskeren tørnede ud for Manchester United.

Dengang blev Tyrone Mings stempling takseret til fem spilledages karantæne.