Dansk landsholdslegende hyldet i tidligere klub: 'Legende!'

 
Den tidligere landsholdsspiller Martin Laursen har ambitioner som træner og vil gerne være med på øverste niveau. Fold sammen
Læs mere

I England glemmer man ikke sine helte.

Således heller ikke i Aston Villa, hvor den tidligere danske landsholdsspiller Martin Laursen huserede fra 2004 til 2009.

Lørdag var han tilbage på Villa Park, og her fik han en særdeles varm velkomst af de mange fans i Holte End, hvor Villas mest dedikerede fans holder til.

JPA + Laursen + The Holte End = ?, skriver Villa på sin Instagram. JPA referer til den tidligere angriber Juan Pablo Angel, som også var med på stadion.

Og at Laursen er en legende i Aston Villa er ikke svært at se. Her er et udpluk af, hvad nogle fans skriver om Laursen til billedet, der er lagt op på Instagram og Facebook.

»Bedste centerforsvarer for klubben. Nogensinde.«

»Legende!«

»Laursen, hvilken spiller. Kunne sagtens have spillet for et hvert Premier League-hold, men vi var ekstremt heldige at have ham som vores kaptajn.«

I en video, som du kan se her, ser man den flotte velkomst de to tidligere spillere fik i pausen under Villas kamp mod Blackburn, hvor publikum sang og klappede ad dem.

Laursen nød sine bedste fodboldår i klubben på trods af at han indledte karrieren dér med skader.

Senere blev han kaptajn og opnåede i én sæson at spille alle 38 kampe i ligaen. Laursen nåede desuden 53 kampe på det danske landshold.