Christian Eriksen køber millionvilla i Odense

Selvom man har en fed løncheck med masser af nuller på og bliver rygtet til verdens største klubber, så er Christian Eriksen en mand, der holder ben solidt plantet på jorden.

Og så er han heller ikke én, der glemmer hvor han kommer fra.

Ifølge Se & Hør har han sammen med sin kæreste, Sabrina Kvist Jensen, nemlig brugt et tocifret millionbeløb på en rødstensvilla hjemme på Fyn. En villa, der ifølge mediet ligger i Odenses fornemme Hunderup-kvarter.

Den 27-årige Tottenham-stjerne fra Middelfart har i forvejen en villa i Odense, men nu er der altså blevet opgraderet, så familien Eriksen har godt med plads, når de er på besøg hjemme i Danmark.

Villaen er et 348 kvadratmeter stort tiværelseshus i tre etager fra 1914, og ifølge salgsannoncen er boligen så blevet restaureret i 2013 med respekt for den herskabelige stil.

Huset var udbudt til 14,5 millioner kroner.

Christian Eriksen har udover sit nye huskøb også andre gode grunde til at have det store smil på.

Senest kunne han sammen med holdkammeraterne bryde ud i vild jubel, da Lucas Moura i de døende sekunder bankede bolden i kassen mod Ajax Amsterdam og sikrede den engelske klub en plads i Champions League-finalen.

Christian Eriksen har igennem hele sæsonen skabt massive overskrifter både herhjemme og i udlandet, fordi han endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt med Tottenham.

Særligt Real Madrid har været nævnt igen og igen som danskerens næste klub, og det har også været fremme, at der skulle ligge en mundtlig aftale mellem de to parter.

Men senest kunne spanske AS så beskrive, hvordan Eriksens finaleplads i Champions League kan ødelægge handlen. Blandt andet fordi det kan få Tottenham til at hæve prisen på deres danske midtbanekreatør.

Christian Eriksen og Tottenham møder Liverpool i Champions League-finalen den 1. juni klokken 21.00.