Brøndbys anfører er klar til FCK-møde efter kikset transfer

Brøndby må undvære to coronasmittede mod FCK, men har anfører Andreas Maxsø tilbage efter forlist handel.

Det er 2,5 måneder siden, at Andreas Maxsø kunne løfte mesterskabstrofæet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brøndbys anfører, Andreas Maxsø, kan søndag eftermiddag komme på banen i det storkøbenhavnske derbyopgør mod FC København i Parken.

Forsvarsspilleren er blandt de 20 spillere, som Niels Frederiksen har udtaget til opgøret. Det fremgår af Brøndbys hjemmeside.

Andreas Maxsø har ellers ikke været med i Brøndbys to seneste kampe mod Viborg og Vejle, da han har været på vej til at skifte til en unavngiven russisk klub. Den handel er dog gået i vasken, kunne Brøndby meddele i fredags.

De to kampe uden Maxsø endte henholdsvis 1-1 hjemme mod Viborg og 2-2 ude mod Vejle. Dermed står danmarksmesteren noteret for beskedne tre point efter tre spillerunder.

I Brøndbys kamptrup er der også blevet plads til nyindkøbene Mathias Greve og Kevin Tshiembe, som Brøndby i onsdags købte i henholdsvis Randers og Lyngby.

Coronasmittede Josip Radosevic og Andreas Bruus er ikke i kamptruppen.

FC København udtog allerede sin kamptrup lørdag, og her havde Jess Thorup ingen overraskelser, da han råder over en næsten skadesfri trup.

Når kampen begynder søndag klokken 16, forventes der at være cirka 35.000 tilskuere på plads i Parken.

Det bliver samtidig første gang, at FCK-angriberen Kamil Wilczek skal spille foran Brøndbys fans i en FCK-trøje. Brøndbys tidligere anfører og topscorer skiftede til FCK i sommeren 2020 efter et kort, mislykket ophold i tyrkisk fodbold.

/ritzau/