Brøndby-spiller har corona og misser københavnsk derby

Josip Radosevic og Andreas Bruus misser begge superligabraget mod FC København.

Kroatiske Josip Radosevic (i gult) har fået coronavirus og spiller ikke i Brøndbys kamp mod FC København. (Arkivfoto) Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brøndby kommer til at undvære midtbanekrigeren Josip Radosevic i søndagens derby mod FC København.

Den 27-årige kroat har nemlig afleveret en positiv coronatest. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

»I sidste uge var Josip Radosevic selvisoleret på grund af en nærkontakt til en person smittet med covid-19,« lyder det på Brøndbys hjemmeside.

»I løbet af isolationen testede Josip negativ, men efter at være kommet ud af isolation blev han smittet med covid-19 af en person uden for truppen et par dage senere og er derfor nu tilbage i isolation.«

Brøndby oplyser, at alle andre i truppen er testet negativ. Men klubben må også undvære Andreas Bruus i derbyet mod Brøndby søndag.

Wingbacken sidder ude på grund af de retningslinjer, der er i Divisionsforeningens protokol for håndtering af coronavirus. Han blev testet positiv for coronavirus forud for kampen mod Vejle i weekenden og må fortsat ikke spille.

Josip Radosevic var i startopstillingen og spillede fuld tid i Brøndbys to første kampe i den nye sæson i Superligaen, men sad altså ude mod Vejle i den seneste kamp, da han var i isolation.

Brøndby og FCK mødes i Parken søndag klokken 16.00.

/ritzau/