Brian Laudrup angriber Bendtner-bog: »Det er en katastrofe«

Laudrup, der i dag er ekspert på Discoverys kanaler, hæfter sig særligt ved det afsnit, der handler om Bendtners nuværende FCK-holdkammerat Viktor Fischer. Ifølge den kontroversielle angriber 'knevrede' Fischer sig nemlig til VM. Reuters/Peter Cziborra Fold sammen
Læs mere
Foto: PETER CZIBORRA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brian Laudrup ryster på hovedet over Nicklas Bendtners nye bog, 'Begge sider'.

I bogen angriber FCK-spilleren nemlig en lang række personer, og det kan få fatale konsekvenser, mener Laudrup.

»Jeg mener, det er en katastrofe for Nicklas Bendtner, fordi han får en masse pres på sig, en masse opmærksomhed, og jeg tror, at Ståle Solbakken nok havde håbet på, at Nicklas Bendtner havde larmet mere på banen, end hvad han gør i øjeblikket - nemlig udenfor,« siger Brian Laudrup på 6'erens Facebookside forud for aftenens Europa League-opgør.

Laudrup, der i dag er ekspert på Discoverys kanaler, hæfter sig særligt ved det afsnit, der handler om Bendtners nuværende FCK-holdkammerat Viktor Fischer. Ifølge den kontroversielle angriber 'knevrede' Fischer sig nemlig til VM.

Det bliver beskrevet i afsnittet omkring den VM-udtagelse, som den danske stjerne aldrig fik.

»Man må give Fischer, at hans talegaver kan et eller andet. Siden skiftet til FCK har han domineret på sportssiderne. Tre måneder med fast spilletid var simpelthen nok til at knevre sig til VM,« skriver Bendtner i bogen.

Den passage giver Brian Laudrup ikke meget for.

»Det, jeg kan forstå er, at der ikke var noget, der ville være negativt for FCK, Men der glemte de lige, at der var en medspiller, som nok ikke er helt glad for den her. Det er klart, at det ikke er optimalt at gå ud og stikke en medspiller i ryggen,« siger Laudrup.

Bogen 'Begge sider', der er er skrevet af forfatter Rune Skyum-Nielsen, har trukket massive overskrifter den senest uge, efter den kom på gaden den 5. november.