Blev fanget af kameraet: Så eksploderede hendes Instagram

2 sekunder. Det var alt, der skulle til for en italiensk kvinde ved navn Francesca Tajé, da hun for få uger siden sad på tilskuerrækkerne.

Få under opgøret mellem Juventus og AC Milan for få uger siden ville skæbnen det, at kameraet hos Sky Sports Italia tilfældigvis fik øje på den 21-årige fan.

Derfra stak det helt af.

Ifølge adskillige medier, herunder Marca, endte Francesca Tajé nemlig med at gå viralt og over natten gik hun fra at have 7 følgere på Instagram til at have hele 51.300. I dag er det tal steget til 108.000.

Efter kampen kunne hun glæde sig over en sejr på 1-0, men mon ikke hun var glad for andet end bare de tre point. Efterfølgende var i hvert fald hurtig til at sende en tak til tv-kanalen:

'Altid ved jeres side, Juventus. Tak til Sky Sports,' skriver hun til det billede af hende, der røg ud i alverdens tv-stuer.

Den 21-årige italiener studerer ifølge hendes biografi på Instagram på et universitet i Milano, ligesom det også fremgår tydeligt, at hun er kæmpe fan af storholdet Juventus.

Som fan har hun da også en del at glæde sig over. Lørdag vandt hendes hold så igen, da de uden superstjernen Cristiano Ronaldo besejrede Atalanta 3-1.