Bendtners første FCK-træning trækker mange fans til

En stor klynge af pressefolk og fans stod onsdag klar på FCK's træningsanlæg for at se Nicklas Bendtner træne.

Nicklas Bendtner træner med FC København, onsdag den 4 september 2019.F.C. København har hentet Nicklas Bendtner i norske Rosenborg BK og skrevet kontrakt med ham gældende for resten af året. (Foto: Niels Christian Vilmann/Scanpix 2019) Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

En blanding af fans, journalister og fotografer var mandag mødt talstærkt op foran klubhuset ved FC Københavns træningsanlæg for at følge Nicklas Bendtners første træning i FCK-trøjen.

Nicklas Bendtner kom ud af døren som en af de sidste spillere, og fotograferne skød billeder på livet løs.

Han var iført sine karakteristiske lyserøde fodboldstøvler, og mens de andre FCK-spillere alle var iført det samme træningstøj, var Bendtner trukket i en marineblå regnfrakke.

Han virkede lavmælt og til stor skuffelse for de fremmødte fans, gav han heller ingen autografer, inden træningen startede.

Det gjorde han dog efter træningen, hvor flere fans også fik taget et billede sammen med angriberen. Især børn fik stor opmærksomhed.

Den store klynge af pressefolk og fans fulgte i hælene på Nicklas Bendtner over på træningsbane nummer tre. Grundet landsholdspausen var det kun omkring et dusin FCK-spillere, der var til stede ved træningen.

Viktor Fischer, Jens Stage og Andreas Bjelland var blandt de nye Bendtner-holdkammerater, der var i aktion mandag.

Træningen begyndte med lidt let opvarmning og småspil, og hver gang den tidligere landsholdsprofil rørte bolden, kunne man høre kameraerne klikke.

Viktor Fischer og Nicklas Bendtner jokede lidt mellem øvelserne, og de to lavede også individuelt afslutningstræning. Der var begejstring at spore blandt de fremmødte FCK-fans, når Bendtner hakkede bolden i mål.

Ud over fans og en hel del danske pressefolk var også den norske tv-station NRK var repræsenteret.

Nicklas Bendtner skiftede på transfervinduets sidste dag fra norske Rosenborg til FCK på en aftale, der løber frem til årsskiftet.

31-årige Bendtner viser igen og igen, at han er en person og en spiller, der tiltrækker sig stor opmærksomhed. Både på og udenfor banen.

Således også mandag, hvor FCK-træningen på grund af Bendtner fik stor opmærksomhed, selv om der på grund af landskamppausen er 11 dage til, at FC København igen skal i aktion i Superligaen.

/ritzau/