Balotelli raser mod fans: 'Skam jer!'

Det er sket før, og det kommer desværre nok til at ske igen.

Racistiske tilråb under Serie A-kampe er langt fra en sjældenhed, og søndag aften langer den italienske angriber Mario Balotelli så ud efter Lazios fans.

Det sker i et opslag på hans Instagram-profil:

'Det er et nederlag, der vil gøre ondt, men vi vil komme tilbage stærkere, og vi er på rette vej. Lazio-fans, der var på stadion i dag. SKAM JER,' skriver han efterfulgt af et hashtag, der tager afstand fra racisme.

Ifølge det spanske medie AS blev der undervejs i opgøret også læst en advarsel op på højtalerne efter tilråb, der angiveligt var rettet mod Balotelli.

Det er ikke første gang, at den 29-årige Brescia-angriber siger fra over for racisme.

Tilbage i oktober tog stjernen bolden op i hænderne under en kamp og sparkede den op mod de Verona-fans, der på tilskuerrækkerne råbte abelyde ned mod ham.

Herefter stormede han mod spillertunnellen i raseri, inden han af kolleger blev overtalt til at blive på banen.

Tilbage i december fik en forside af sportsavisen Corriere dello Sport også massiv kritik. Her kunne man se et billede af både Romelu Lukaku og Chris Smalling, mens teksten lød 'Black Friday.'

Det fik både klubber og spillere i Italien til at tage kraftigt afstand til den racistiske avisforside, ligesom både Inter AS Roma og AC Milan efterfølgende valgte at boykotte avisen.

Mario Balotelli kom søndag på måltavlen for sin barndomsklub Brescia, men det var alligevel ikke nok til at slå Lazio, der vandt 2-1.

Italieneren kom til Brescia forud for denne sæson. Tidligere har han blandt andet spillet i Inter, Manchester City, AC Milan og Liverpool.