B.T. afslører: Udenlandsk mestertræner kan blive ny Brøndby-træner

Den norske mestertræner Kåre Ingebrigtsen kan blive Brøndbys næste cheftræner.

Ifølge B.T.s oplysninger er den tidligere træner i storklubben Rosenborg et af 'en lille håndfuld' tilbageværende emner til at overtage den permanente cheftrænerpost, som blev ledig da Alexander Zorniger blev fyret i midten af februar.

Ifølge B.T.s kilder har der været massiv kontakt mellem ledelsen i Brøndby og Kåre Ingebrigtsens lejr. Og kontakten lever fortsat i bedste velgående.

»Jeg har ingen kommentarer til det,« lyder det fra Kåre Ingebrigtsen, da B.T. fanger ham på en SMS.

Brøndby er imponeret af 53-årige Ingebrigtsens resultater i Rosenborg, hvor han på fire år hjemførte tre norske mesterskaber og to pokaltitler. Men det aggressive presspil, han viste i sine første sæsoner i Norge og en stor popularitet hos fansene i de klubber, han har været i, spiller også en stor rolle for det hede kandidatur.

Som B.T. tidligere har afsløret, er Kåre Ingebrigtsen dog ikke den eneste varme kandidat. Kasper Hjulmand, der forleden stoppede som cheftræner i FC Nordsjælland, spøger i dén grad fortsat på vestegnen.

Hjulmand er en våd drøm for dele af ledelsen på den københavnske vestegn, men succestræneren har de seneste måneder ønsket at holde sine muligheder åbne.

Ender Hjulmand i Brøndby kan det blive med et tidligere klubkoryfæ ved sin side. Flere kilder fortæller til B.T., at Hjulmand og Morten Wieghorst pønser på at gå sammen i et trænerteam med Hjulmand som chef og Wieghorst fra højre hånd. Det makkerskab kan blive en realitet, uanset om det er i Brøndby eller en anden klub.

B.T. har været i kontakt med Brøndby, men klubbens sportsdirektør, Ebbe Sand, har ingen kommentarer.