Avis: Barcelona enig med Martin Braithwaite om lang kontrakt

Den danske fodboldspiller Martin Braithwaite er meget tæt på et skifte til giganterne FC Barcelona.

(ARKIV) Danmarks Martin Braithwaite scorer til 1-0 under EM-kvalifikationskampen på Aviva Stadium i Dublin. Nu er han tæt på et vildt skifte til FC Barcelona. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Nu ser det ud til at ske. Martin Braithwaite skal til FC Barcelona

B.T. erfarer således, at FC Barcelona og Braithwaite-lejren er blevet enige om en kontrakt på fire et halvt år, og at storklubben nu vil kontakte Leganés for at færdiggøre handlen.

Dermed er de personlige vilkår på plads, og de spanske giganter vil nu udløse Braithwaites frikøbsklausul på 18 millioner euro svarende til 135 millioner kroner.

Ifølge B.T.s oplysninger kommer FC Barcelona ikke til at prutte prisen ned på grund af det gode forhold, der er klubberne imellem.

Allerede mandag aften kunne B.T. afsløre, at der var fremskredne forhandlinger i gang mellem Braithwaite-lejren og FC Barcelona.

Selv om transfervinduet er lukket, har den spanske storklub fået dispensation af det spanske ligaforbund til at købe en spiller, fordi klubben er hårdt ramt af skader.

Og det er så her, at Leganés-spilleren Martin Braithwaite er kommet ind i billedet som en akut løsning.

Martin Braithwaite skiftede til Leganés fra Middlesbrough i januar 2019, og siden ankomsten til Spanien har han gjort god reklame for sig selv. Det er i alt blevet til 13 mål og otte målgivende afleveringer i 48 kampe.

Nu er han så millimeter fra at kunne blive holdkammerater med stjerner som Lionel Messi, Antoine Griezmann og Luis Suarez.