Adam Wieczorek anholdt af antiterrorstyrker: Medlem af voldelig hooligan-fraktion

Han har fightet i Madison Square Garden i New York og hamret legender i gulvet. Nu er han røget bag tremmer. Det skriver RT.

Men den polske UFC heavyweight-kæmper Adam 'Siwy' Wieczorek er tirsdag blevet kendt for noget, der er langt mindre prestigefyldt.

Han er således blevet anholdt i hjemlandet, da polsk politi sammen med anti-terrorstyrker satte ind overfor en gruppe hooligans.

Hooligan-fraktionen støtter fodboldklubben Ruch Chorzow, men det er ikke det tilhørsforhold, fraktionen er mest kendt for.

Politiet har i længere tid holdt øje med gruppen, hvor flere af medlemmerne efterfølgende er blevet anklaget for alt fra kidnapning, salg af stoffer, voldelig overfald og røverier.

Det var polsk politi, der selv gjorde opmærksom på Adam Wieczoreks anholdelse. De oplyser dog ikke, hvad polakken er mistænkt for.

Adam Wieczorek har 12 professionelle kampe på cv'et, med 10 sejre til følge. Kun én af dem har været afgjort af dommerne, resten har enten været på knockout eller submission, hvor modstanderen har overgivet sig.

Hans seneste kamp var i UFC-rækken i Madison Square Garden, hvor han tabte en tæt kamp til Marcos Rogerio De Lima.