19 nederlag i træk: Premier League-profil sætter vild rekord

Nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag, nederlag... og nederlag. 

Da Aston Villa med stjernefrøet Jack Grealish på banen lørdag gjorde comeback i Premier League skete det med et nederlag på 1-3 til Tottenham.

At det skulle ende sådan, er næsten blevet en selvfølge for anfører Jack Grealish, som er indehaver af en af de mest absurde rekorder i engelsk fodbold.

Den 23-årige midtbanespiller, som er en stor profil hos Aston Villa, har nu tabt de seneste 19 kampe, han har spillet i Englands bedste fodboldrække. Det er ifølge tv-stationen BBC rekord for Premier League.

Den lange serie af nederlag begyndte den 16. maj 2015, da Grealish og Aston Villa tabte med 1-6 på udebane til Southampton i næstsidste spillerunde i 2014/15-sæsonen.

Holdet tabte også dengang et opgør mod Burnley i sidste spillerunde.

Herefter fulgte en helt igennem forfærdelig 2015/16-sæson, hvor Birmingham-klubben tabte samtlige 16 kampe, hvor Grealish var i aktion. Det endte til sidst med nedrykning.

Efter tre sæsoner i den næstbedste række - The Championship - er Aston Villa nu tilbage i det fornemme selskab.

Holdet styrede endda mod en potentiel overraskelse lørdag ude mod mesterskabskandidaten Tottenham, da gæsterne førte med 1-0 med 20 minutter tilbage af kampen.

Indskiftede Christian Eriksen var dog med til at holde liv i Grealish' dårlige Premier League-statistik, da danskeren fik sat et afgørende præg på Tottenhams spil.

Aston Villa-anføreren selv havde også en - uheldig - fod med i Tottenhams comeback, da han klokkede i det før et af Spurs' mål med et dumt boldtab foran eget felt.

Så nu må Jack Grealish bare op på hesten igen i den stjernespækkede liga, hvor Aston Villa i næste runde møder Bournemouth, hvor der burde være gode muligheder for at skaffe i hvert fald et enkelt point.