Fodbold og fadøl i lufthavnen

Et stigende antal rejsende, der tager ud i verden for at følge store sportsbegivenheder, får Københavns Lufthavn til at åbne klassisk sportspub med storskærme, kolde fadøl og burgers.

Nu er det blevet muligt at kombinere store fadøl og landskamp i Københavns lufthavn. PR-Foto Fold sammen
Læs mere
Ternede duge, mørke møbler, grønne vægge og en udsmykning, der veksler mellem enorme fladskærme og billeder af sportsstjerner fra klubberne Celtics, Red Sox, Bruins og New England Patriots.

Det er stilen i den nye sportsbar O’Learys, der for et par uger siden slog dørene op – ikke i den indre by – men lige midt i Terminal 2 i Københavns Lufthavn. Dermed er det blevet muligt for rejsende fodboldfans og andre sportsentusiaster at skylle store fadøl i sig kombineret med indtagelsen af burgere med navne som Boston Celtic BBQ Cheeseburger og Bobby Orr’s Bacon Burger, mens de følger alverdens sportsbegivenheder direkte på de store tvskærme placeret overalt i området.

»Vi oplever, at det bliver mere og mere populært at tage på de såkaldte sportsrejser målrettet det publikum, der loyalt følger deres favoritsport, landshold eller lokale hold rundt omkring i verden. De sportsinteresserede rejsende begynder at »varme op« til oplevelsen allerede i lufthavnen. Jeg er meget tilfreds med, at vi nu kan byde O»Learys velkommen i lufthavnen og dermed imødekomme det stigende antal passagerer, der ønsker at kombinere en sports- og madoplevelse,« siger underdirektør Henrik Busch fra Københavns Lufthavne A/S.

O’Learys barkoncept er ikke ukendt for københavnerne. I gennem tre år har en fuldstændig identisk indrettet bar haft stor succes som Danmarks største sportsbar på Københavns Hovedbanegård. I Sverige findes der i dag hele 45 O’Learys fordelt over hele landet og har været en hastigt voksende franchisekæde siden den første bar blev åbnet af grundlæggeren Jonas Reinholdsson i Göteborg tilbage i 1988. Han havde mødt en amerikansk pige ved navn Anne O’Leary i Boston og såvel hendes efternavn som de klassisk indrettede sportsbarer i den amerikanske storby dannede grundlaget for konceptet. Ambitionen er, at O’Learys med tiden skal være at finde i enhver større millionby i Europa, og med det seneste skud på stammen i Københavns Lufthavn er der dannet basis for, at få kendskabet til konceptet bredt ud til et stort europæisk publikum.

Hvad: O’Learys bar & restaurant

Hvor: Terminal 2, Københavns Lufthavn

Hvornår: Åbent fra 9-23