Fire anholdt efter skuddrab på Nørrebro

Politiet har anholdt fire personer i forbindelse med skudepisoden på Nørrebro, hvor en mand blev dræbt. En af de anholdte havde skudsikker vest på.

Politiet siger, at man ingen ide har om motivet bag skudepisoden, der udspillede sig på Mimersgade på Nørrebro, men arbejder ud fra den tese, at personerne i bilen kendte gerningsmændene.

Niels Bogs Grarup fra Københavns politi siger til Berlingske.dk, at der er anholdt fire personer ved Rigshospitalet, hvoraf den ene var iført skudsikker vest. Politiet fandt også en pistol i bilen.

De fire personers rolle i skudepisoden er endnu uklar, men de vil blive sigtet for overtrædelse af våbenloven senere i dag.

Politiet behandler sagen som en selvstændig sag og kan endnu ikke udtale sig, om den skulle have sammenhæng med andre skudepisoder.

Sagen kort
En bil med tre personer blev natten til torsdag beskudt med svært kalibrerede våben, da den kørte ad Mimersgade på Nørrebro. Skuddene fra gerningsmændene gik igennem bilen og ramte manden på højre forsæde i maven og manden på bagsædet i ansigtet.

Politiet blev straks efter episoden tilkaldt, men inden de nåede ud til gerningsstedet, kom der en melding fra Rigshospitalet om, at man her havde modtaget en bil med tre mænd, der var blevet beskudt.

Manden, der var blevet skudt i ansigtet, døde af sine kvæstelser på Rigshospitalet.