Woody Allen scorer fransk førstedame

Den italienske sangerinde og tidligere model Carla Bruni, der er gift med Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy, har sagt ja til en rolle i Woody Allens næste film.

Foto: CHRISTOPHE KARABA / LUCAS DOLEGA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Jeg havde aldrig troet, at hun ville gøre det. Men da jeg spurgte, sagde hun "Ja, det vil jeg meget gerne!"

Fortæller filminstruktøren Woody Allen, aktuel med filmen "You Will Meet a Tall Dark Stranger", som netop har haft premiere på filmfestivalen i Cannes, om hvordan han fik castet den franske præsidentfrue Carla Bruni Sarkozy til en rolle i sin næste film.

Carla Bruni havde en karriere som sanger, sangsangskriver og tidligere som model, inden hun giftede sig med den franske præsident. Hun har også udsendt sange på cd, efter at hun blev præsidentfrue.

- Vi skal filme i Frankrig, og jeg tænkte, at hun ville være et meget godt valg. Jeg kendte hende ikke, men nogen foreslog hende. Jeg havde brug for en kvinde, der så godt ud, var intelligent og veltalende - hun skulle spille en kvinde, der arbejder på et museum. En slags kulturel rolle, forklarer Woody Allen i et interview med Berlingske Tidende i Cannes.

- Jeg tænkte, at hun var lige den type, jeg havde brug for. Hun er høj og attraktiv og virker som et venligt menneske.

Ud over Carla Bruni, som skal spille en mindre rolle, har Woody Allen bl.a. castet Adrian Brody, kendt fra filmen "The Pianist", Kathy Bates og Marion Cotillard til den nye film. Optagelserne begynder i Paris i juli måned.