Tåbelig terror-action

Bedst som man troede, det ikke kunne blive værre end "Olympus has Fallen", kommer nu "London has Fallen".

Øv. Totalt utroværdig action i Londons undergrund.Foto fra filmen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I »London has Fallen«, den ufatteligt tyndbenede efterfølger til »Olympus has Fallen« fra 2013, må Aaron Eckharts præsident og Gerard Butlers livvagt atter flygte fra terroristers målrettede angreb. Denne gang ikke på Det Hvide Hus men på hele London.

Da den britiske premierminister dør, flokkes statsoverhoveder fra hele verden til hans begravelse. Men allerede på trappen til katedralen står det klart, at der er tale om en fælde, da falske betjente begynder at skyde vildt om sig, og en række monumenter samtidig eksploderer.

Én efter én falder statslederne fra – bortset fra præsidenten og hans ene mand, der ikke er så lette at gøre kål på. Faktisk er de så svære at slå ihjel, at det går imod enhver fornuft og logik – som da livvagten lige klarer en hel gruppe kamptrænede terrorister med en kniv.

Historien er i det hele taget en så overfladisk og utroværdig testosteronbombe med så tåkrummende dårlige effekter, at man føler sig hensat til en actionfilm fra 1980erne.

Hvad: London Has Fallen. Hvem: Instruktør: Babak Najafi. Medvirkende: Aaron Eckhart, Gerard Butler. Hvor: Premiere over hele landet .