Stadig smæk på pandaen

Dragekrigeren Po får hjælp fra pandaerne langt oppe i bjergene. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

 

Fem år efter den seneste »Kung Fu Panda«-film er dragekrigeren Po og hans hårdtslående venner tilbage i »Kung Fu Panda 3« – med god energi og flotte billeder, der blander moderne tegneserie-ramasjang med klassisk kinesisk poesi.

Po lever nu det søde liv som stjerne i Fredens dal – men freden varer ikke evigt, for skurken Kai er brudt fri af sit fængsel i Åndernes rige og på vej til at tilrane sig verdens­magten, med mindre Po kan stoppe ham. Midt i det hele dukker Pos rigtige far op og fortæller, at Po langtfra er den sidste panda i verden – faktisk findes der en hel panda-landsby langt oppe i bjergene. Hvor Po måske kan finde svaret på det spørgsmål, der står mellem ham og de super­kræfter, han skal bruge til at bekæmpe Kai: Hvem er jeg?

Efter en lidt mørkere historie i »Kung Fu Panda 2« er »Kung Fu Panda 3« en lettere ramasjang­-udgave, der måske nok handler om, hvor vi kommer fra og hvor vi skal hen engang, men gør det med en lethed, så det aldrig føles skæbnetungt. Hvilket i virkeligheden både bliver filmens force og svaghed: Det er flot, underholdende og drøncharmerende – men føles også lidt som at indtage et måltid, der ser flot ud på tallerkenen, men ikke indeholder helt så meget næring, som der lægges op til. Louise Kidde Sauntved

Hvad: »Kung Fu Panda 3«

Hvem: Instruktører Alessandro Carloni og Jennifer Yuh Nelson. Danske stemmer: Rune Klan, Lars Thiesgaard

Hvor: Premiere over hele landet