Sort og humorforladt

Der er ikke megen sjov ved parodien på »Fifty Shades of Grey«, »Fifty Shades of Black«. Ideen er ellers ligetil; at erstatte »Grey« med »Black« og besætte rollelisten med sorte skuespillere.

Marlon Wayans i »Fifty Shades of Black«. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

»Fifty Shades of Grey« endte med at blive ufrivilligt morsom – men parodien på den, »Fifty Shades of Black«, giver ikke megen grund til at trække på smilebåndet. Ideen er ellers ligetil; at erstatte »Grey« med »Black« og besætte rollelisten med sorte skuespillere.

Mr. Black begyndte, selvfølgelig, som narkohandler og har stjålet den bil, han giver til Hannah, ligesom Hannahs stedfar, selvfølgelig , synes, at det er perfekt, at »svigersønnen« insisterer på at være lidt af en player, der til gengæld viser sig ikke at være meget bevendt i soveværelset, hvor det hurtigt bliver den langt mere erfarne Hannah, der tager styringen.

Det hele kører på de letkøbte løsninger og alle stereotyperne. Der er intet sofistikeret eller spidsfindigt over »Fifty Shades of Black«, der bare er plat, plat, plat ... og desværre også temmelig kedelig. Det sidste har den i det mindste til fælles med originalen.

Hvad: »Fifty Shades of Black«.

Hvem: Instruktør: Michael Tiddes. Medvirkende: Marlon Wayans, Kali Hawk

Hvor: Premiere over hele landet.