Sammenhold og magi i ny underholdende børnefilm

»Det magiske hus«, instrueret af Ben Stassen og Jérémie Degruson, der også stod bag blandt andre »Sammys store eventyr«, er en sød og fantasifuld film for hele familien.

Filmens hovedperson: En lille herreløs kat der får navnet Torden. Foto: PR
Læs mere
Fold sammen

Den belgiske animationsfilm »Det magiske hus« begynder med dyreverdenens pendant til en hektisk biljagt – en lille, herreløs kat, der bliver jaget af en bidsk pitbull.

Den kryber dog sammen ved synet af et mystisk, forfaldent hus, der har ry for at være hjemsøgt af spøgelser og en ond vampyrkanin – der viser sig at være gammel og gnaven, men hverken vampyr eller egentlig ond.

Bare meget besidderisk i forhold til den gamle tryllekunstner, der bor i huset sammen med en masse magiske væsener.

Katten får husly og navnet Torden, men idyllen trues af tryllekunstnerens griske nevø, der pønser på at sælge palæet.

»Det magiske hus«, instrueret af Ben Stassen og Jérémie Degruson, der også stod bag blandt andre »Sammys store eventyr«, er en sød, fantasifuld og underholdende film for hele familien.

Historien er ikke vanvittigt original – her er skelet kraftigt til både »Toy Story« og »Alene Hjemme«, men den myldrer med finurlige detaljer, og tempoet er lige så højt som niveauet af 3D-effekterne.

Hvad: »Det magiske hus«. Hvem: Instruktører: Ben Stassen, Jérémie Degruson. Danske stemmer: Lars Mikkelsen, Elias Strube. Hvor: Premiere over hele landet.