Ryan Reynolds som seriemorder

Læs mere
Fold sammen

Jerry (Ryan Reynolds) pakker badekar på en lille fabrik i den hyggelige by Milton, men i virkeligheden er han en særdeles mentalt ustabil ung mand, der ikke tager den medicin, han burde. Da en charmerende britisk pige fra salgsafdelingen afslår en date med ham, kommer han ved et uheld til at slå hende ihjel og parterer hende derefter og gemmer hovedet i sit køleskab. Efter det første mord er det let at begå flere. Sagen er også den, at både hans hund og kat og hovedet i køleskabe taler til Jerry, så vi ser verden, som han ser den. Mere uskyldig end den i virkeligheden er. »The Voices« falder blodsplattende pladask på gulvet et sted mellem det morsomme og det uhyggelige.

Reynolds lægger stemmer til både hund og kat udover ham selv, men det absurde i situationerne holdes ikke oppe af en enfoldig historie, der – undskyld udtrykket lige i denne sammenhæng – burde være slået ihjel allerede på idéplanet.

Hvad: »The Voices«. Hvem: Instruktør: Marjane Satrapi. Medvirkende: Ryan Reynolds, Gemma Arterton, Anna Kendrick.Hvor: Premiere i København og Aarhus.

Ryan Reynolds og Gemma Arterton inden »The Voices« bliver ond. Fold sammen
Læs mere