Reddes på charmen

Michael Douglas (69 år) og Diane Keaton (68 år) spiller to meget forskellige mennesker, der modstræbende falder for hinanden. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Michael Douglas og Diane Keaton spiller to mennesker, der er havnet i en blindgyde, »hvor livet har varet længere end kærligheden«, som det siges i filmen. Han er grov i tonen, og skuffet over, at konen er død, og sønnen er en umulius. Hun savner også sin afdøde mand. Især når hun synger gamle hit for endnu ældre pensionister.

Sådanne to umage størrelser kan kun nå sammen i en film fra Hollywood, og her trækker »Det er aldrig for sent« hårdt på tålmodigheden, selv om både Keaton og Douglas har hver deres charme. Vittighederne falder for det meste ret tungt til gulvet, og Douglas’ forvandling fra sarkastisk surmuler til blød bedstefar er ikke troværdig. Selv ikke i en romantisk komedieramme. Hvor en film som »Når du mindst venter det« med Keaton og Jack Nicholson overraskede og svingede, så er vi her overladt til enkelte sprudlende øjeblikke i en film af en mand, der trods alt i sin tid lavede »Da Harry mødte Sally«.

Har man en stor svaghed for Keaton eller Douglas, bør man naturligvis betænke sig mindre, før man indløser billet.

Hvad: »Det er aldrig for sent«. Hvem: Instruktør: Rob Reiner. Medvirkende: Michael Douglas, Diane Keaton. Hvor: Premiere over hele landet.