Omsider en god film med Robert De Niro

PR-foto Fold sammen
Læs mere

Ben Whittaker (Robert De Niro) er egentlig gået på pension, men siden hustruen døde, keder han sig. Han får et job som seniorpraktikant i en virksomhed, der boomer med tøjsalg på nettet. Jules Ostin (Anne Hathaway) leder virksomheden, der næsten vokser for hurtigt, og samtidig er hendes privatliv med mand og barn ved at smuldre på grund af stress.

Ganske langsomt lader Ben sine gammeldags dyder som årvågenhed, loyalitet og ulastelig påklædning udrette mirakler i en verden af unge mennesker, hvor det handler om at spurte, sprinte og e-maile, så sveden sprøjter af panden. I »Praktikanten« får Ben nok mere medvind, end ældre i virkelighedens arbejdsliv, men Nancy Meyers har lov til at smøre lidt idealisme på i en god sags tjeneste.

Nemlig en hjertevarm komedie der også bliver rørende. Hun udrettede mirakler med en moden Jack Nicholson og Diane Keaton i »Når du mindst venter det« i 2003. Lidt mindre kan gøre det her, men med sit gehør for komedie og flair for romantik, får hun De Niro og Hathaway til at yde deres bedste.

Hvad: »Praktikanten«.

Hvem: Instruktør: Nancy Meyers. Medvirkende: Robert De Niro, Anne Hathaway, Adam DeVine.

Hvor: Premiere over hele landet.