Mads Mikkelsen i film med Harvey Keitel

Harvey Keitel, Elliot Gould og Timothy Dalton står med små bogstaver, for det er Mads Mikkelsen, der står øverst på plakaten på hans næste film.

Foto: Sebastian Willnow
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske filmstjerne Mads Mikkelsen skal være med i en kommende gangsterfilm af den Barthelemy Grossmann, en film der også har store stjerner som Harvey Keitel, Elliot Gould og Timothy Dalton på rollelisten.

Filmen er i øjeblikket ved at blive indspillet, og i Cannes bliver filmen forhåndssolgt med store helsidesannoncer i filmbladene. I annoncerne er det den danske skuespiller der står øverst på rollelisten.

Dermed har Mads Mikkelsen fået fasttømret sin status som international stjerne, idet hans seneste fem film, inklusiv James Bond-filmen Casino Royale, har været udenlandske filmproduktioner.

Ved Cannes-festivalen er filmen ”Coco Chanel & Igor Stravinsky”, hvori Mikkelsen spiller den russiske komponist, programsat som festivalens afslutningsfilm, men deltager ikke i konkurrencen om Guldpalmen.

Optagelserne til den nye film der har titlen ”Cleanout”, vil muligvis forhindre Mads Mikkelsen til selv at komme til Cannes.