Lidt for fuld fart på de frække jordegern

Den fjerde film om Alvin, Simon og Theodore foregår i et hektisk tempo og med en hørm af pruttejokes. Historie er der ikke meget af.

Alvin, Simon og Theodore er på farten igen. Helt sjovt er det ikke. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

Siden den første film, »Alvin og de frække jordegern« fra 2007, har der været fuld fart på de tre frække jordegern, der på magisk vis ikke alene kan tale, men også synge og sætte grå hår i hovedet på deres producer og »far«, Dave.

Nu trues deres tætte forhold imidlertid, for Dave vil fri til sin kæreste, og dermed risikerer Alvin, Simon og Theodore at blive i familie med kærestens ondskabsfulde teenagesøn, Miles, der overbeviser dem om, at Dave vil sende dem tilbage til skoven, så snart han er blevet gift og klar til at starte en rigtig familie.

Derfor tager Miles og de tre jordegern på roadtrip fra L.A. til Floria for at stoppe Daves frieri, og det kommer naturligvis ikke til at gå stille af.

Det hele foregår i hektisk tempo med hvinende egernstemmer og en hørm af pruttejokes, der alt sammen skal dække over, at der egentlig ikke er meget historie at komme efter.

Hjertet er ganske enkelt ikke med i fjerde film, der lugter af at være skruet sammen for pengenes skyld.

Hvad: »Alvin og de frække jordegern på farten«.

Hvem: Instruktør: Walt Becker. Danske stemmer: Mads Knarreborg, Jens Andersen m.fl.

Hvor: Premiere over hele landet.