Kærlighedens hukommelse

Leo (Channing Tatum) og Paige (Rachel McAdams) er unge, nygifte og vilde med hinanden. Men skæbnen lægger ikke op til at give dem noget let liv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Paige mister hukommelsen i en bilulykke og kan pludselig ikke huske de seneste fem år af sit liv. Årene med Leo. Det benytter hendes forældre sig af. Hukommelsestabet har nemlig også udvisket det anstrengte forhold til familien.

Nu kommer Leo på sit livs sværeste opgave. At vinde sin hustru tilbage som ikke føler noget for ham. Filmen er baseret på en sand historie, og hvis det skal give mening at lave den til en film, er der naturligvis en positiv udgang på historien. Tålmodighed er et af historiens nøgleord, men der mangler temperament og frustrationer i filmen sammenlignet med virkelighedens verden.

Som typer er Paige og Leo fremstillet lige glatte nok efter min smag, men heldigvis viser skuespillerne en stærk vilje til at bryde ud af instruktørens skabeloner. Bedst lykkes det for Channing Tatum, der viser, at han er mere end en all american pretty boy.