Julegrinet er sikret

»De satans chefer 2«. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»De satans chefer« var en af de film, jeg grinede mest af i 2011, og fortsættelsen kan meget af det samme. Tre klodsede fyre er en slags amerikansk Olsen-Banden på speed. Jason Bateman spiller manden, der forsøger at udstikke en retning som Egon Olsen, når de for eksempel vil lave egen virksomhed og være egne chefer med et smart nyt brusebad.

Da to glatte svindlere, Christoph Waltz og Chris Pine, forsøger at snyde dem, er Charlie Day storsvedende og nervøs for familien som Kjeld, mens Jason Sudeikis mest bare er glad og ser på damer som Benny.

»De satans chefer 2« er morsomt skrevet og kvikt afleveret, men man skal være til humor under bæltestedet og slapstick, hvis man skal med på hele turen. Striben af gode biroller er som i den første film et slaraffenland. Kevin Spacey er med igen og det er Jamie Foxx også som den skumle forbryder »Motherfucker«, der giver gode (og dårlige) råd på et skummelt værtshus. Jennifer Aniston viser også lingeri igen som permanent sexsulten tandlæge. Det store julegrin fra Hollywood er sikret.

 

Hvad: »De satans chefer 2«.

Hvem: Instruktør: Sean Anders. Medvirkende: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day.

Hvor: Premiere over hele landet.