Hvorfor skal vi se på Caspers diller?

Casper Christensen forklarer, hvorfor han optræder splitternøgen på filmplakaten til Klovn - The Movie.

Udsnit af filmplakaten til Klovn - The Movie. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nordisk Film
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På de to filmplakater for den kommende Klovn-film optræder hovedpersonerne Frank Hvam og Casper Christensen uden en trævl på kroppen. På plakaten med Casper Christensen ligger komikeren i et hav af nøgne mennesker, hvilket minder om plakaten til Lars Von Triers Antichrist. På Christensens skridt ligger en mandehånd, der dog ikke dækker selve penissen.

Berlingske.dk har talt med Casper Christensen om overvejelserne bag billedet.

Hvordan kan det være, at vi alle sammen skal se din diller?

- Altså vi vil jo gerne have nogle folk ind at se filmen og sende en lille hilsen til Antichrist. Samtidig så handler Klovn jo om seksualitet, og med 60 afsnit i fjernsynet, så er det vigtigt, at vi fortæller folk, at det her, det er ikke bare en ny sæson. Det er en film og noget andet end det, man har set før.

Man kan sige, det er rimelig vovede billeder, afspejler det filmen?

- Ja, der kommer mere nøgenhed i filmen, og det er voldsommere end det, vi ser her, så det er kun starten.

Både plakaten og filmen vil mange børn også komme til at se. Hvad har jeres overvejelser været omkring det?

- Ingen overhovedet. Jeg synes ikke, der er det store problem i det, hvis jeg skal være ærlig. Det ligger nok ikke til Frank og mig at være dem, der skal lægge den puritanske standard for Danmark. Der er jo ikke noget seksuelt i det at ligge nøgen sammen med nogle andre mennesker. Det er jo det mest enkle og naturlige, man kan.

Hvordan var det så at lave billederne?

- Det er jo arbejde, så det var knap så sjovt, som det ser ud. Det tog cirka en time, hvor jeg skulle ligge på et hårdt gulv nøgen sammen med nogle mennesker, jeg ikke kender, det er selvfølgelig altid lidt besværligt. Men de var enormt flinke og meget afslappende.

På billedet af dig, er der jo en hånd på dit skridt. Hvordan var det?

- Jamen, man kan jo bare prøve det selv. Det er jo bare at finde en kammerat og bede ham lægge hånden på ens skridt, det er ikke så indviklet. Man skal huske, at når man laver sådan noget, er der jo ikke noget seksuelt i det, så om det er en mande- eller en pigehånd, det har ikke den store betydning. Jeg er ikke så sippet med det der, så det tænker jeg ikke så meget over.

Filmen 'Klovn - The Movie' har premiere den 16. december. Se filmplakaterne her (advarsel: masser af nøgenhed)