»Hot Pursuit« har for store armbevægelser

Sofia Vergara og Reese Witherspoon er umage par i gumpetung amerikansk komedie. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Idéen om at sætte dygtige Reese Witherspoon og farverige Sofia Vergara sammen som regelret umulius i politiuniform og columbiansk gangsterkone virker ret god på papiret. Men når afleveringen af komikken er så uelegant og foretages med så store armbevægelser som i »Hot Pursuit«, går man hurtigt fra hot til helt kold i biografsædet.

Politibetjenten er så meget Flittig-Lise og så blind for virkeligheden, at hun hurtigt bliver irriterende, og det samme sker for gangsterkonen. Ingen af de to er udstyret med blot de mindste forsonende træk, og slapstickhumoren er på niveau med de ringeste amerikanske tv-serier.

Birollerne er ofte spillet ret livløst, og alt i alt har jeg sjældent set en film, der på én gang kan larme så meget og samtidig være så slapt gennemført.

Instruktøren har tidligere lavet rimelige »The Proposal« med Sandra Bullock og Ryan Reynolds, men når hun i pressematerialet sammenligner sin nye film med legendariske »Hvem støver af?« med Jack Lemmon og Walter Matthau, provokerer hun unødigt.

Hvad: »Hot Pursuit«.

Hvem: Instruktør: Anne Fletcher. Medvirkende: Reese Witherspoon, Sofia Vergara.

Hvor: Premiere over hele landet.