Hæslig sadisme

Treere er på mode i Hollywood, hvor man jo hellere vil forsøge at repetere en succes end have besværet med at finde på noget nyt.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

På vej er film nummer tre om både de muntre pirater i Caribien, den heroiske Spider-Man og den sjove grimrian Shrek, og her er nu foreløbig gyseren »Saw III«, der gør sig gigantiske anstrengelser for at være mere grim, grov og grum end sine to makabre forgængere. Den ekstremt udspekulerede samt kræftdøende Jigsaw (Tobin Bell) er stadig den dæmoniske kraft bag de øvrige personers talrige lidelser og morbide død, og det lykkes virkelig for »Saw III« at gøre hans gerninger hårrejsende hæslige og modbydelige. Hvis man ikke har set de to første »Saw«-film, vil man ganske vist næppe forstå et kvidder af handlingen i den nye, men det betyder ingenting - med det rette sadistiske sindelag behøver man jo heller ikke vide noget om færdselsregler for at nyde synet af en blodig trafikulykke.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse