En træt trold

Film: »Shrek den Tredje«Den første film om den grønne trold Shrek kom i 2001 som en prægtig åbenbaring af vittig og begavet humor.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Efterfølgeren fra 2004 var heller ikke så ringe, men i tredje ombæring begynder trætheden at melde sig. Den livagtige computeranimation fejler selvfølgelig stadig ingenting, og det er ganske sjovt, da de ellers stærkt selvoptagede skønheder Askepot, Tornerose og Snehvide til slut forvandler sig til eventyrets svar på Charlies Angels, men ellers er der ofte en mat følelse af déja vu i beretningen om, hvordan Shrek finder en tronarving til Landet Langt Langt Borte, men samtidig må ud i endnu et opgør med slynglen prins Charming og hans skumle kumpaner. Filmens satire over amerikanske teenageres irriterende adfærd er sikkert præcis, men ikke særlig rar, og »Shrek den Tredje« er alt i alt et kompetent stykke arbejde, som ikke rigtigt funker eller fænger. Gense hellere den første Shrek-film på DVD.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.