Emma Watson klar til første film efter Potter

Den 21-årige Emma Watson, hvis filmkarriere indtil nu har bestået i at spille Hermione Granger, skal spille med i sin første film efter Harry Potter-serien.

Potter-stjernen Emma Watson. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEFAN WERMUTH
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Emma Watson begyndte som 11-årig Hermione Granger i ”Harry Potter og de vises sten”, og er siden blevet voksen sammen med seriens otte afsnit, senest i den todelte ”Harry Potter og Dødsregalierne”.

Mens fans venter på sidste afdeling af ”…regalierne”, har Emma Watson skrevet kontrakt på sin første hovedrolle efter Potter-serien.

Ifølge filmbladet Screen, der i øjeblikket bliver omdelt på filmfestivalen i Berlin, skal Watson spille en 15-årig enspænder i filmen ”The Perks of Being A Wallflower”, der bygger på en roman af succesforfatteren Stephen Chomsky, der også har skrevet manuskript.

”The Perks…” er en kærlighedshistorie, der produceres Summit International, der på Berlinalen har indbudt investorer til at medfinansiere filmen. Emma Watson, der for nylig vakte opsigt med sin korthårsfrisure, tjente 150 millioner kroner på de sidste to Harry Potter-film.