Dragefilm uden bid

Julianne Moore kan ikke redde russiske Sergei Bodrovs fantasy-film »Seventh Son«. PR-foto Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv ikke superstjerner som Jeff Bridges og Julianne Moore kan redde russiske Sergei Bodrovs fantasy-film »Seventh Son«, der lider under en tynd historie og en decideret mangel på spænding.

Historien er ellers som skrevet til de »Game of Thrones«-fans, der savner et skud drager, hekse og Jon Snow, alias Kit Harington, der har en birolle. Heksejægeren Master Gregory har fanget den mægtige heks Mother Malkin, men i blodmånens skær lykkes det hende at undslippe og dræbe Master Gregorys lærling.

Nu har han kun en uge til at finde og oplære en ny, der skal være den syvende søn af en syvende søn, hvis han vil forhindre Malkin i at overtage verdensmagten.

Der er kort sagt alt på spil i »Seventh Son«, som bygger på Joseph Delaneys bogserie »The Last Apprentice«. Desto mere ærgerligt er det, at det aldrig føles sådan. Her er ingen undertoner af truende katastrofe eller tvivl om tingenes udfald, kun halvhæderlige effekter, en flad historie og en masse karakterer, der aldrig bliver andet og mere end lettere lattervækkende mytologiske stereotyper.

Hvad: »Seventh Son«. Hvem: Instruktør: Sergei Bodrov. Medvirkende: Jeff Bridges og Julianne Moore. Hvor: Premiere over hele landet.