Da Julia Roberts' smil stivnende

Den amerikanske remake af argentinske "Øjnenes hemmelighed" er spændende nok, men Julia Roberts hæmmer troværdigheden.

Julia Roberts, Nicole Kidman og Chiwetel Ejiofor i remaken af »Øjnenes hemmelighed«. Foto fra filmen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I skyggen af efterretningsindsatsen for at finde terrorister efter angrebet på WTC i New York i 2001 bliver et mord forsøgt fejet ind under gulvtæppet. Julia Roberts spiller efterforskeren, hvis datter findes myrdet i nærheden af en moske.

En FBI-agent, spillet af Chiwetel Ejiofor, er besat af sagen, og han får hjælp af Nicole Kidman som assisterende statsanklager. Men gerningsmanden forsvinder for dem. Nu dukker den tidligere FBI-mand op igen 13 år senere med nye spor. De gode skuespillere holder historien fint simrende med underspil et pænt stykke af vejen, men de vilde drejninger i historiens sidste del er for svære at sælge.

Gabet på 13 år er troværdigt på nær for Nicole Kidman, hvis immobile kinder som følge af for mange plastikoperationer arbejder imod den realistiske tone. »Øjnenes hemmelighed« er en remake af den argentinske film, der fik en Oscar i 2009.

Hvad: Øjnenes hemmelighed. Hvem: Instruktør: Billy Ray. Medvirkende: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts. Hvor: Premiere over hele landet.