Brandsjov for de små

Der er adskillige langtrukne amerikanske action-brag, der kunne lære noget af børnefilmen »Brandmand Sam – besøg fra rummet«, der formår at fyre en actionpakket historie af på bare 60 minutter.

billeder fra filmen Brandmand Sam Fold sammen
Læs mere

Brandmand Sam, kendt fra den sejlivede tv-serie af samme navn rettet mod de helt små, er den lokale helt i byen Pontypandy. Derfor er det selvfølgelig også ham der må på jagt efter både små grønne mænd og uheldige rumvæsenjægere, da flere i byen pludselig ser mystiske uidentificerede flyvende objekter på himlen, hvilket lokker den berømte rumvæsenjæger Buck Douglas og hans mediecirkus til byen.

billeder fra filmen Brandmand Sam Fold sammen
Læs mere

For en så lille by som Pontypandy må man sige, at der er godt gang i redningsarbejdet. Både amfibiekøretøjer, trucks, brandbiler, ambulancer, både og helikopter kommer i brug – lige noget for bilglade småfolk. I det hele taget skal »Brandmand Sam – besøg fra rummet« have ros for at fortælle til den unge målgruppe uden på noget tidspunkt at tale ned til eller overforklare handlingen, der er både sjov, spændende og lidt, men kun lidt, farlig.

»Brandmand Sam – besøg fra rummet«

Instruktør: Gary Andrews. Danske stemmer: Lars Mikkelsen, Peter Zhelder m.fl.