Årets hidtil dårligste

PR-foto Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Gode skuespillere som Kevin Costner og Connie Nielsen kan ikke redde McGs totalt meningsforladte thriller »3 Days to Kill«, om en tidligere CIA-agent, der prøver at redde forholdet til sin datter, samtidig med at han udfører et allersidste job.

Filmen har ellers det hele – og lidt til; heftige eksplosioner, grafiske mord, en afdanket CIA-agent med en dødsdom hængende over hovedet, en albinoskurk, en teenagepige med problemer, en sexet ekskone, en illegal indvandrerfamilie, der har besat den forkerte lejlighed, og en iskold femme fatale, der aldrig har mødt en mand, der ikke havde lyst til at have sex med hende, før nu.

Læs også:

Hvad den mangler, er til gengæld en god og sammenhængende historie. »3 Days to Kill« består i grove træk af fem-seks forskellige, men lige håbløse, film, som McG har puttet i en blender. Resultatet er lige så uspiseligt, som det lyder. Intet giver mening, intet er troværdigt, og intet hænger sammen. Det er tæt på ufrivilligt komisk – hvis det ikke var så sørgeligt, at en film som »3 Days to Kill« kan blive produceret i en tid, hvor mange andre – og langt, langt bedre – projekter ikke har en chance.

Hvad: »3 Days to Kill«. Hvem: Instruktør: McG. Medvirkende: Kevin Costner, Connie Nielsen. Hvor: Premiere over hele landet.

Læs også: