Samfund
Opinion
Business
Kultur
Menu
Weekendmad
Gastronomi
To slags lækre andestege: En klassisk dansk og en med spændende italiensk-inspireret fyld
Kultur
Guide: Tre steder at hente weekendens morgenbrød
Det gode liv
Weekendmad: »Sommerhussalat« med kylling og friske jordbær
Det gode liv
Weekendmaden: Spicy nudelsalat med stegt hornfisk og sprøde grøntsager & vaniljeparfait med råsyltede rabarber
Det gode liv
Tyrkisk sommerfest: Frisk fetasalat, grillede köfte, kogt spelt og kålsalat
Det gode liv
Weekendmaden: Nykogte hvide asparges med rejer og »falsk« mousseline og grillede løg og oksenyretapper med salat og nye kartofler
Det gode liv
Weekendmad: Havkat med frikassé af grøntsager og friskost-kage med rabarbertop
Det gode liv
Weekendmad: Gå i sommer og middelhav med ristede sardiner, tomatrelish, lammefilet og lune asparges
Det gode liv
Bøgen er grøn, pinsen er nær: Det er tid til skovtur
Kultur
Fejr forsommeren med asparges i kokotter med æg og pancetta, laks, dild-spinat-salat og forsårsdessert med rabarber
Det gode liv
Her er tre gode bud på skøn frokostmad
Det gode liv
Weekendmad: Tatar af frisk laks, cremet risotto og karamelrand
Det gode liv
Weekendmad: Tomatbrød med friskost, Saltet torsk og kartofler og frugtsalat
Kultur
Weekendmad: Stenbiderrogn på sprøde rugvafler, simregris og pandesauteret grønt
Det gode liv
Weekendmad: Bagt lammebryst, påskesalat og små lagkager med citroncreme
Det gode liv
Weekendmad fra hele verden: Spansk julesalat, belgisk moules frites og svensk knækbrød
Det gode liv
Weekendmad: Stenbiderrogn, oksehaleragout og bread and butter-pudding
Kultur
Weekendmaden: Ristede chorizopølser med søde kartofler, kikærtestew og lækker banantærte
Det gode liv
Ristet rogn, fennikel, agurk og kapers på smørstegt rugbrød, skipperlabskovs og æbletærter
Det gode liv
Hjemmelavet brunch til weekenden: Rundstykker, små amerikanske pandekager med boghvede og mango lassi
Kultur
Kulinarisk vinterferie-forkælelse: Friskhakkede hakkebøffer og vandbakkelser med chokoladesauce og is
Det gode liv
Weekendmad: Mørk vinterbønnesuppe, koteletter og grønkål med æbler
Det gode liv
Simre-kyllinger bliver man aldrig træt af: Prøv dem med tomatsalsa-sky og bagt græskar
Det gode liv
Weekendmad mod vinterhumøret: Lækker suppe med masser af svampe og stegt rødfisk med sauté af rodfrugter
Det gode liv
Weekendmaden: Pasta med sortkål og pancetta, et æg med ansjoser og grønt og ovnbagte pærer
VIS FLERE
Vis flere