Samfund
Opinion
Business
Kultur
Menu
Gastronaut
Gastronomi
Lars Seier: Lige nu arbejder vi sammen med NASA om krummefri mad til rumrejser
Gastronomi
Abonnement
Tre danske spisesteder har fået Ditte Okman til at græde af glæde: Det var så fucking fantastisk
Gastronomi
Abonnement
Casper Sobczyk vil ikke bruge energi på dårlig mad, men én Michelin-restaurant husker han tydeligt: »Jeg blev ikke mæt – jeg blev skuffet«
Gastronomi
Michelinkok Jonathan Berntsen vender tilbage på samme restaurant igen og igen: »Det burde være på alles bucket list«
Gastronomi
Abonnement
»Hvad fanden er det, der foregår?«: Gourmetkok og hans medspiser måtte flygte ud af en trestjernet Michelin-restaurant
Gastronomi
Jeg har ikke lyst til at spise det igen. Jeg spiller heller ikke R. Kelly mere. Det har jeg også valgt fra
Gastronomi
Restauratør: Man kunne smage på maden, at det var en ung kok, der gerne vil vise sig
Gourmet
Hun skiftede modeljobbet ud og ejer nu en Michelin-restaurant: »Jeg har været et sted, der var så snobbet, at jeg blev dybt utilpas«
Gourmet
Abonnement
Stjernekokken fik bjørneklo-puré på Michelin-restaurant: »Min tunge var helt brændt af!«
Kultur
Flæskekokken Umut Sakarya: »Om 100 år sammenligner vi os selv med kannibalerne, og foie gras er det første, der bliver fjernet«
Gourmet
»Jeg har engang lavet foie gras på fjernsyn, det gør jeg ikke igen. Jeg græd og måtte lukke mine sociale medier«
Gourmet
Madanmelder Martin Kongstad: »Den har skabt sig et ry som hyggelig og dansk, men i realiteten er den grænseløst selvoptaget og dominerende«
Gourmet
Abonnement
Ken bruger 250.000 kroner på restaurantbesøg om året: »Nogle går til fodbold, jeg går til gourmet«
Gourmet
Thomas Rode: »Det er farligt, at man implicit forstår veganisme som sundt«
Gourmet
Abonnement
Adam Aamann: »Det bliver ulækkert, når der går for meget prestige i det«
Gourmet
Madanmelder Ole Troelsø: »Jeg er ikke en ondskabsfuld kat, der synes det er dejligt at pine musen ihjel«
Gourmet
Madanmelder Lærke Kløvedal: Når der serveres fordærvede skaldyr, står det meget tydeligt, at kokken holder dit helbred i sine hænder
Gourmet
Timm Vladimir: Det værste på »menuen« var ikke engang larverne på størrelse med hapsdogs
Gourmet
Abonnement
Én dansk delikatesse rører Gorm Wisweh ikke: »Det er moralsk forkert, vi kunne lige så godt spise pandaer«
Gourmet
Madanmelder Jesper Uhrup: Det smager af kloak og jeg bliver ked af det, når det er på menuen
Kultur
Abonnement
»Vi tog en all inclusive-ferie på Mallorca. Ren affodring. Det er det værste jeg har prøvet«
Gourmet
Thomas Herman revser veganerfavorit: »Det er hamrende ulækkert, og det smager ad helvede til. Det er fuldstændig misforstået«
Gourmet
Abonnement
Rasmus Munk: »I larvepupperne var der en creme fraiche-agtig substans. Det smagte helt forfærdeligt«
Gourmet
Abonnement
Johan Bülows værste måltid: »Den ret var en kæmpe katastrofe, og jeg var tæt på at kaste op ud over bordet«
Gourmet
Abonnement
Adam Price: Nogle gange så kan jeg ikke andet end at foragte mig selv
INDLÆS FLERE
Vis flere