Vidne overfaldet på politigård

19-årig storebror til en røveri-sigtet mand overfaldt kvindeligt vidne, da hun forlod afhøringslokalet.

En 19-årig mand af afghansk afstamning er fredag blevet fængslet efter et overfald på den kvinde, der lige havde vidnet mod hans lillebror i en røverisag. Det skriver Lokalavisen.dk

Den yngre bror blev sammen med en kammerat varetægtsfængslet i 14 dage, efter at han torsdag morgen blev anholdt i familiens hjem i Allerød.

Det fik den 19-årige storebror til at tage til politigården. Her mødte han den kvinde, der tidligere har været lærervikar for den lillebroderen, og som lige havde været til afhøring i sagen.

Mødet mellem de to udviklede sig voldsomt, og politiet måtte gribe ind for at bringe kvinden i sikkerhed.

Lillebroderen havde nemlig inden politiet tog ham med nået at fortælle, at det var kvinden, der var skyld i anholdelsen.

- Jeg var sur. Jeg sagde ”jeg knepper dig, hvad er det du har lavet eller noget i den stil”, fortalte den hidtil ustraffede 19-årige ifølge Lokalavisen.dk i retten.

Han erkendte også, at have sparket ud efter kvinden, men at han var et stykke fra at ramme.

- Jeg tænkte ikke. Jeg var bare sur på hende.

Den tiltalte forklarer, at han ikke overfaldt kvinden fordi hun var vidne, men fordi han var sur over ikke at få at vide, hvad sagen mod lillebroren handlede om.

- Jeg ville jo have slået hende udenfor, hvis det var noget, jeg havde planlagt at gøre. Jeg var bare sur, og min mor blev ved med at ringe til mig.

Storebroderens advokat var bestemt ikke enig i, at hans klient skulle varetægtsfængsles.

- Min klient kommer fra en anden kultur og forløb sig på grund af sin mors gråd i telefonen. Han var i en presset situation.

Den forklaring købte dommeren dog ikke og valgte i stedet at fængsle den 19-årig i 13 dage. Dermed udløber de to brødres fængsling samme dag.