SPONSERET INDHOLD

Se de hemmelige optagelser af The Beatles

I en ny dokumentarserie med restaurerede og hidtil usete optagelser kommer du helt tæt på The Beatles og de legendariske medlemmer.

Hvis du nogensinde har ønsket dig at være en flue på væggen i øvelokalet hos en af musikhistoriens allerstørste grupper, har du nu chancen. I dokumentarserien 'The Beatles: Get Back' kommer du helt tæt på selveste The Beatles.

Se 'The Beatles: Get Back' på Disney+ nu

Serien bygger på mere end 57 timers hidtil usete optagelser, der er blevet restaureret og sammensat af den tredobbelte oscar-vindende instruktør Peter Jackson. Optagelserne har været gemt i en bankboks indtil nu.

Vi skruer tiden tilbage til januar 1969. Sammenholdet og venskabet mellem John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, og Ringo Starr bliver sat på en voldsom prøve. Gruppen har mindre end tre uger til at skrive og indspille 14 sange forud for deres første livekoncert i årevis.

Her får du et overblik over de bedste serier

Og for nogle af musikhistoriens bedste sangskrivere, går det selvfølgelig ikke stille for sig.

Den mere end syv timer lange dokumentarserie begejstrer Berlingskes anmelder, der giver fem ud af seks stjerner:

«Og så er tv-dokumentaren også ved at være slut, mere end syv timer efter, at den begyndte, og det er jo ekstremt, men også forsvarligt, hvis man ser tv-serien som et ambitiøst, smukt og meget detaljeret stykke dokumentation for eftertiden af, hvad der kan ske, når kreativitet og venskab overvinder alt. Den historie er altid god. Også når den, som her, næsten er for meget af det gode,« lyder det blandt andet.

Se 'The Beatles: Get Back' på Disney+ nu

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.