SPONSERET INDHOLD

Kæmpe besparelser: Sov som en drøm

Drømmeland er klar med masser af gode tilbud på fantastiske senge, så du kan sove godt de næste mange år.

En tredjedel af livet. Så længe bruger vi i gennemsnit på at sove. Og din seng er altafgørende for, hvor godt du sover. Det er det eneste møbel, du bruger så mange timer om året i, så du fortjener en god seng, der kan give dig en god nattesøvn.

De findes i alle prisklasser. Hos den velkendte danske sengekæde Drømmeland, kan du lige nu gøre et kup på din nye seng. .

Spar op til 60% på senge og tilbehør her

Alle senge kan finansieres rentefrit.

Her er et lille udpluk af tilbuddene:

Tempur The One - Kontinental (Spar 40%)

Tempur-materialet blev egentlig udviklet til den amerikanske rumfartsorganisation NASA, men folkene bag opdagede, at det også kunne bruges til at lave ekseptionelt gode senge. Det absorberer bevægelser og er trykaflastende.

Du sparer 40%: Se de forskellige størrelser her

Auping Essential Planseng  (Spar 25%)

Det er verdens første seng, der er 100% genanvendelig, så du kan nyde en god nattesøvn med god samvittighed. Sengen har et skarpt, skandinavisk design og madrassen af den sædvanlige Auping-kvalitet støtter dig hele natten.

Du sparer 25%: Se de forskellige størrelser og farver her

Nexus Harmony Elevationsseng (Spar 45%)

Lækker elevationsseng, der kan sammensættes på et utal af måder. Madressen er zoneindelt, så du får optimalt komfort uanset hvordan du sover. Sengen er håndlavet af dygtige, europæiske håndværkere og du får 25 års garanti på ramme og fjederbund samt otte års garanti på motoren.

Du sparer 45%: Se de mange muligheder her

Som medlem af den gratis Klub Drømmeland kan du allerede nu gøre et kup på en lang række mærker. Du sparer:

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.