SPONSERET INDHOLD

Derfor skal du have en varmepumpe

Går i med tanker om at udskifte gas- eller oliefyret? Så får I her alle de gode grunde til at skifte til en varmepumpe.

Varmepriserne stiger voldsomt i øjeblikket, og det samme gør behovet for at opvarme hjemmet mere bæredygtigt. En varmepumpe opfylder begge dele, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at undersøge dine muligheder for at udskifte varmekilden derhjemme.

En varmepumpe er både en forbedring nu og her, fordi din elregning bliver lavere. Men det kan også være en gevinst i fremtiden, fordi værdien af din bolig sandsynligvis bliver forhøjet med en moderne og energibesparende varmekilde. Med olie- og gasprisernes himmelflugt - og usikkerheden om leverancesikkerheden - er der ingen grund til at holde på det gamle fyr. Og da slet ikke, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at sælge boligen.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe fra 3byggetilbud.dk

Fire gode grunde til at vælge en varmepumpe

  1. Skifter du olie-, gas-, eller pillefyret ud med en ny, moderne varmepumpe, kan du se frem til at spare flere tusinde kroner på elregningen.
  2. Du øger værdien af din bolig, da den for fremtidige købere vil fremstå mere attraktiv med en moderne energikilde frem for et gammelt oliefyr.
  3. Du sparer op til 50-75% CO2 med en varmepumpe i forhold til mere traditionelle opvarmningssystemer.
  4. Installeringen tager ofte ikke længere end en dag, og du kan derfor tage din nye varmepumpe i brug allerede samme dag, som du har fået den installeret.

Hos 3byggetilbud.dk kan du indhente gratis tilbud fra håndværkere, når du står med en bygge- eller renoveringsopgave. Du får tilbud fra tre håndværkere, der passer til lige netop din arbejdsopgave - gratis og helt uforpligtende.

Beskriv kort opgaven og få 3 uforpligtende tilbud på køb og installation af varmepumper

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.