SPONSERET INDHOLD

Verdenspremiere på banebrydende bil: Se den her

Toyota er klar med ny, banebrydende elbil.

Er det ved at være tid til at skifte til en elbil? Toyota har 25 års erfaring med udvikling og optimering af batterier og elmotorer til biler. Igennem tiden har bilproducenten sat nye standarder i industrien med hybridbiler og brintbilen Mirai – nu er de klar med en revolutionerende SUV.

Nemlig den helt nye Toyota bZ4X (bZ er en forkortelse af Beyond Zero).

Se her, hvad der gør Toyota bZ4X helt særlig

Beyond Zero
bZ4X er den første bil i Toyotas helt nye serie af fuldt elektriske biler, kaldet bZ. Det nye elbilmærke er en del af mobilitetskoncernens ambition om, at der ikke skal udledes CO₂ i hele bilens livscyklus. Fremtidsvisionen er ingen udledning, hverken under produktionen af bilen, mens du kører i den, eller når den skrottes.

Det er også første bil med platformen e-TNGA, som Toyota har udviklet til elbiler.

Toyota har for nyligt offentliggjort planer om at lancere 30 nye elbiler frem mod 2030. Det handler ikke kun om at bidrage til en verden uden emissioner, men også om at bidrage til et bedre samfund.

En helt anderledes bil
I bZ4X er der plads plads til flere elementer, man ikke normalt finder i en SUV. Blandt andet opladning via et solcellepanel, der bidrager til rækkevidden med vedvarende energi.

Kabinen er luftig og åben, hvilket gør den til det perfekte opholdssted under længere ture. Og med en rækkevidde på over 450 kilometer og lynopladning til 80 % i løbet af 30 minutter, skal du aldrig bekymre dig om ikke at nå frem til din destination.

Se endnu flere detaljer om bZ4X lige her

Et sikkert valg
Du får hele 10 års serviceaktiveret garanti. Det vil sige, så længe du får serviceret din Toyota på et autoriseret Toyota-værksted, er du dækket godt ind.

Hvornår og hvor kan du købe Toyota bZ4X? Se mere her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.