SPONSERET INDHOLD

Hybrid luksus-SUV, der vækker sanserne

Ny plugin hybrid-model fra Lexus er landet og brillerer med atletisk design og høj ydeevne.

Har du kigget på din bil i indkørslen og tænkt, at der skal ske noget nyt? Er det mon på tide af skifte benzinen ud med el, men passer dit kørselsforbrug ikke rigtigt til at gå all in på el?

En plugin hybrid er en oplagt måde at gøre din kørsel mere grøn og stadig beholde den lange rækkevidde. Vil du samtidig gerne skille dig ud på villavejen med din næste bil, skal du tage et kig på den nyeste Lexus-model i NX-serien, plugin hybriden NX 450h+.

Lexus har siden 2015 arbejdet omfattende med udvikling og optimering af NX-serien og har til dato solgt over 170.000 biler i SUV-klassen. Det seneste skud på stammen, NX 450h+, er netop landet og udmærker sig ved et helt nyt og banebrydende design.

Læs meget mere om den nye Lexus NX og book en prøvetur her

Den har et atletisk udtryk, der pirrer sanserne, så du med garanti aldrig bliver træt af at se din Lexus parkeret i indkørslen. Bilen har et nyt udtryk, uanset om du betragter den forfra, fra siden eller bagfra.

NX 450h+ har gennemgået en omfattende computermodellering og taget kvalitetssikring til et helt nyt niveau. Alt sammen mærkes i ydeevne, håndtering og køreoplevelse.

Smart opladning
NX 450h+'eren kører op til 75 kilometer på ren el. Det dækker omkring 90 procent af danskernes daglige behov. Derefter slår den selv over til benzin, så du ikke skal være bekymret for at gå i stå.

Batteriet oplader sig selv, mens du kører og bremser. Du får alt i alt de egenskaber, du kender fra benzinmotoren, kombineret med alle de nye fordele ved el. Det giver miljørigtig og brændstoføkonomisk kørsel på en behagelig måde.

Bliv klogere på den nye Lexus NX her

»Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, der betyder, at vi altid sørger for at møde den kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,« fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

Dette særlige fokus på kundeoplevelsen er medvirkende til, at Lexus har opbygget et ry i branchen med den højeste kundetilfredshed på verdensplan. Din lokale Lexus forhandler er derfor altid et besøg værd.

Find ud af, hvor du kan prøve den nye Lexus NX her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.