Berlingske åbner ny brevkasse: Få svar på dine spørgsmål om privatøkonomi

Efter flere år med økonomisk vækst har krigen i Ukraine skabt en ny virkelighed. Danskerne har oplevet den største udhulning af reallønnen i mere end 70 år, inflationen har nået uhørte højder, og alle har set, hvordan energikrisen koster dyrt på pengepungen.

Berlingske byder krisen velkommen: Få svar på Dine Penge hos Berlingske. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Svold
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Huspriserne falder. Alting bliver dyrere. Krigen raser i Europa.

Du mærker det garanteret også.

Til tider kan kriser og krig føles som et mørkt bæst, der overmander os. Men det er netop, når vi står over for de sværeste kriser, vi mennesker kan mest.

At vi kan gøre verden og vores liv bedre.

Heller ikke denne tids kriser er uovervindelige. Hverken for dig som menneske og borger. Eller for samfundet og demokratiet. Vi kan knække krisen.

Så er du presset af inflationen? Aner du heller ikke, om du skal vælge fast rente eller flekslån? Eller kan du bare ikke forstå, hvorfor værdien af din pensionsformue falder?

Så er der svar på vej

På Berlingske tror vi ikke, at du er ene om dine bekymringer.

Derfor har vi åbnet en privatøkonomisk brevkasse, hvor man ikke bare kan få svar på sine spørgsmål, men også skrive en kommentar eller komme med et privatøkonomisk tip.

Og hvem svarer så dine spørgsmål, tænker du nok.

Det gør nogle af landets skarpeste privatøkonomer.

Nemlig Danske Banks cheføkonom Las Olsen, Danske Banks privatøkonom Louise Aggerstrøm Hansen, Nordeas boligøkonom Lise Nytoft Bergmann, Vellivs cheføkonom Pernille Henneberg, den privatøkonomiske ekspert Søren Verup fra Beierholm Finansiel Rådgivning og så selvfølgelig Berlingskes egen privatøkonomiske journalister, Louise Kastberg og Povl Dengsøe.

Send dine spørgsmål til dinepenge@berlingske.dk – eller direkte i boksen herunder: