Tortilla-slices med gorgonzola, bøffel-mozzarella og rosmarin

. Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: Bjarke Ørsted
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

4 personer

  • 2 store tortillas (ca. 24 centimeter i diameter)
  • 60 g mild gorgonzola
  • 60 g bøffel-mozzarella
  • 1 kvist frisk rosmarin

Læg tortillaerne på bagepapir og fordel små stykker gorgonzola ud over dem. 

Skær mozzarellaen ud i små stykker og tør dem let i køkkenrulle. Fordel dem på tortillaerne. Hak rosmarinen og drys den over.

Tortillaerne bages ved 200 grader, indtil osten er smeltet. Herefter skæres eller klippes den ud i passende stykker og serveres straks.