Stor fastfood-kæde indfører »all you can eat«

Modelfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Iris

Nogle gange er en enkelt burger bare ikke nok.

Hvis du er en af de typer, der kan nikke genkendende til det, så er der gode nyheder til dig.

Fastfood-kæden Sunset Boulevard har besluttet sig for at opfylde ædedolkes hede drøm i denne uge, uge 33. Her indfører fastfood-kæden 'spis, hvad du kan'. Det skriver Sunset Boulevard på sin Facebook-side.

'Forestil dig, at du kunne spise og drikke alt, hvad du havde lyst til på Sunset… Good news: Det kan du! I hele uge 33 kører vi nemlig all you can eat-koncept,' starter kæden sit opslag med.

Det ugelange koncept koster kun den nette sum af 99 kroner, hvor du så kan spise så meget, du kan klemme ned på en time. Her er der frit valg mellem tre forskellige typer burgere, som alle fås med pommes frites og sodavand til.

'Du betaler 99 kr., og så kan du spise alle de burgere du vil, alle de fritter du vil, og drikke alt det sodavand du vil – inden for 1 time efter dit køb. Så er det slut. Og så er du sikkert også ret mæt! ' fortsætter kæden i opslaget på sin Facebook-side.

Du kan kun bestille en menu ad gangen, så det gælder også om at have en smule fart på. Til gengæld koster en normal menu med de tre burgere mellem 68 og 70 kroner, så der er allerede sparet penge ved menu nummer to.

Hvis du er Sunset-lysten, mens du sidder og venter på dit fly i Billund Lufthavn, kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet. Men ellers er tilbuddet gyldigt i resten af kædens restauranter.