Råvarer med saft og kraft

1. Kaviar

Kaviar er støræg, og de er fulde af næringsstoffer. Lugten af al slags fisk og skaldyr forbindes med sex, men det, de fleste tænder på ved kaviar, er prisen. Enhver, der er villig til at betale så meget for at fodre dig med kaviar, er helt klart vild med dig.

2. Champagne

For meget champagne er en dårlig idé for begge parter, men lidt boblevand vil løse op for hæmningerne, så du bliver mere villig til at prøve nye, frække ting.

3. Chokolade

Chokolade indeholder phenylanalin. Det er en aminosyre, som øger kroppens naturlige produktion af de antidepressive stoffer, endorphiner. Det kan give en følelse af at være høj og øge sexlysten men kun, hvis det spises i små mængder.

4. Østers

Det siges, at Casanova hver morgen spiste 50 råøsters for at øge sin seksuelle udholdenhed. Østers ineholder meget zink, et mineral som er vigtigt for sexlivet.

5. Jordbær

Disse vitaminrige venusfrugter gør vores kærlighedssafter sødere.

6. Hummus

Er lavet af kikærter, citronsaft, hvidløg og tahin, og selv om man ikke finder det på ret mange lister over afrodisiaka, er det propfyldt med potente ingredienser.

7. Lichee (kærlighedsfrugt)

Har et højt indhold af vitaminer.

8. Honning

Indeholder bipollen, som menes at have en positiv indvirkning på sexlysten.

9. Gulerødder

De gamle grækere spiste gulerødder, før de holdt orgier. Gulerødder er en god kilde til A-vitamin, og fordi de kan spises rå, kan vi få alle de kostmæssige fordele i stedet for at koge dem væk.

10. Asparges

Selv om asparges kan få urinen til at lugte ubehageligt, siges de at have en glimrende virkning på resten af dit underliv. De »pisker den kødelige lyst op i både mænd og kvinder«, skulle urtelægen Culpeper engang have skrevet.